Aurinkoa!

Mitä tänne Gentiin kuuluu? Aurinkoa, vihdoin! Yli viikon kestäneiden sateisten ja tuulisten päivien jälkeen on taas ihanan lämmin ja aurinko paistaa. Istun koulun nurmikolla läppäri sylissä ja (yritän) kirjoitan esseetä johtajuuteen liittyen. 27 päivää ja sitten olen Suomessa. Lennon otin pari päivää sitten ja nyt on täysin selvää milloin lähden. Ihana palata kotiin. Eilen äitin ja sisareni kanssa skypessä puhuessa, pyysin jo äitiä valmistamaan poronkäristystä kyseiselle illalle. Äidin poronkäristys on parhautta!

Sunnuntaina minulla on synttärit, ja sainkin jo ihanan yllätyksen toissailtana. Yllätys tuli ovelleni kera laulun. Alla kuvaa kaikesta ihanasta mitä sain, huom. skumppapullo unohtui kuvasta tohkeissani kuvatessani.

Kyseinen tuoksupakkaus on Ritualsilta, joka on hollantilainen kosmetiikkamerkki. Heidän ideologiansa kosmetiikassa perustuu luonnonläheisyyteen eikä heidän tuotteitaan ole testattu eläimillä. Kyseistä tuoksupakkausta olin jo pidemmän aikaa ihaillut, kuitenkaan ostamatta, joten lahja oli erityisen mieluinen.

Nyt (yritän) kirjoitan esseen loppuun. Saattaa olla kuitenkin, että terassi kutsuu saadessani seuraa melko pian..

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s