Oostende

Vietin sunnuntain syntymäpäiväni Oostendessa, joka on kaunis merenrantakaupunki, vain 40 minuutin junamatkan päässä Gentistä. Makoilin rannalla kirjaa lukien, lämpömittarin näyttäessä +25. En ollut Oostendessa aiemmin käynyt enkä usko, että tulee enää käytyä. Päivät vähenevät niin nopeasti.

Säät ovat olleet nyt aivan helteiset ja tuntuikin hieman hassulta lähteä ulos shortseissa ensimmäistä kertaa, mutta totesinkin jo pian, että 10 minuutin kuluttua jo siihen taas tottui. Nyt shortsit ovat olleet ahkerassa käytössä.

Jäljellä aikaa Belgiassa on enää 23 päivää ja tekemistä senkin edestä. Kaikki tentit ovat vielä edessä, lukuun ottamatta hollannin tenttiä, joka oli viime viikolla. Lisäksi itselläni on vielä muutama kirjoitelma tehtävänä. Tänäänkin on kulunut aika monta tuntia opiskelun merkeissä.

En ole niinkään ehtinyt tähän blogiin panostaa sillä tavalla miten olin ajatellut, mutta palattuani Suomeen ja kesän aikana tulen kirjoittamaan enemmän ja asioista, joita omaan elämääni Suomessa kuuluu.

Minua hemmoteltiin myös toisella aivan ihanalla syntymäpäivälahjalla, josta kuva alla.

Valkoisia ruusuja ja Leonidaksen suklaata

Valkoisia ruusuja ja Leonidaksen suklaata

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s