Tenttejä ja lenkkiä

Niistä koostuu tämän hetkinen elämäni Gentissä. Meillä on nyt kolmen viikon aikana kaikki kevään tentit ja päivien pitäisi koostua lähinnä lukemisesta. Jotenkin sitä vain löytää itsensä tekemästä jotain muuta ”tärkeää”. 13 päivän päästä olenkn jo Suomessa! Suomessa odottaakin sitten muutto. Onnistuin löytämään täydellisen pienen yksiön itselleni ja Brunolle Kruununhaasta ja skypen ja postin välityksellä kaikki on nyt hoidettu. Tuntuu vain, ettei malttaisi yhtään enempää odottaa päästä sisustamaan ja tekemään uuden kodin. Tulen esittelemään uutta kotiani blogissa, kunhan saan tavarat paikoilleen.

Mitä muuta minulle kuuluu? Eilen ylitin itseni juoksemalla pysähtymättä 8 km lenkin enempää sitä miettimättä. Tunsin oloni energiseksi ja juoksu lähti kulkemaan hyvin. Pieni saavutus itselleni. Tänään tutustuin lehtikaalisipseihin (kyllä, vasta tänään). Seuraavaksi aionkin valmistaa niitä itse.

Kesää ei Belgiassa eikä nähtävästi Suomessakaan kunnolla vielä ole. Päivät täällä ovat olleet hyvin pilvisiä ja lämpötilat pyörineet 15 asteessa. Oivalliset säät siis opiskelulle. Nyt avaan vihdoin kirjan ja keskityn.

Haluan vielä lopuksi suositella Gentissä kävijöille yhtä lempiputiikeistani täällä. Kyseessä on vanha bakery nimeltään Himschoot, joka sijaitsee aivan keskustassa. Täytyykin varmasti vielä juuri ennen lähtöä käydä fiilistelemässä ja ostamassa leipää.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s