Pääsiäispuuhaa

Pääsiäinen meni ja tuntui kyllä jotenkin äärimmäisen pitkältä. Tuli nukuttua kyllä varmaan puoli vuotta varastoon, noh ehkä ei kuitenkaan 😀

Tuli otettu kyllä niin rennosti ja puuhaillen kaikkea mukavaa. Istuttiin kavereiden kanssa iltaa viiniä juoden ja rupatellen.

Kävimme myös samana iltana istuskelemassa Bier-Bierissä Erottajalla. Itselleni tämä oli uusi tuttavuus ja näin oluen ystävänä oli kyllä todella onnistunut uusi tuttavuus. Baarimikko oli hyvin mukava ja kertoili meille oluista hyvin ystävällisesti. Maistoin heidän vappusimaansa, jota kyllä täytyy mennä maistamaan vielä uudemman kerran.. 😀 Erikoisuutena oli myös, että hanatuotteita sai ostaa 2 dl:n tai 4 dl:n koossa. Belgiassa vietetyn puolen vuoden ja oluiden maistelun jälkeen, uskaltaisin jopa väittää osaavani tunnistaa hyvän oluen 😀 Joinkin Bier-Bierissä belgialaisen savunmakuisen oluen, jossa prosentteja oli peräti 8. Myös tämä oli erittäin hyvää.
Linkkaan alle kuvan heidän sivustonsa. Käykäähän tutustumassa.

http://www.bier-bier.fi

Tuli myös käytyä kavereiden kanssa sunnuntaina Kaapelitehtaan kirpputorilla. Jonot olivat aivan järkyttävät, mutta menivät onneksi nopeasti. Tein hyviä löytöjä, vaikkakin melko ahtaasti kirpputorilla joutui kulkemaan. Kivana lisänä kirpputorilla oli myös bloggaajien kirppis, mistä me teimme kyllää hyviä löytöjä.

Kaapelin kirpputori

Itse ostin mm. neuleen, korvikset ja paidan. Tein myös ihanan uuden laukkulöydön, joka köyhdytti minua ainoastaan 3,5€.

Samaisena päivänä istuimme pääsiäisillallisella vanhemmilla ja myöhemmin illalla lähdimmekin kavereiden kanssa kaupungille ja päädyimme Steam Helsinkiin, jossa seuraamme liittyi lisää ystäviä. Myös tämä oli uusi tuttavuus meille ja pidin kyllä paikasta! Baari on suht uusi ja sisustus on hakenut runsaasti vaikutteita teollistumisen aikakaudesta. Heillä on myös hyvin laaja gini-valikoima. Suosittelen vierailemaan.

Loppupääsiäinen menikin sitten lenkkeillen kaverin kanssa ja kahvitellen toisen luona. Oli kyllä kiva ja rentouttava pääsiäinen. 🙂 Ps. mämmiä tuli syötyä myös puolen vuoden varastoon. Mämmi vain on aina niin hyvää!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s